به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در نشست کارگروه آموزش و پرورش اتاق اندیشهورزی استانداری خراسان رضوی که با عنوان «جان روشن»، عصر امروز (سهشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور احسان عظیمیراد سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، مصطفی اسدی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با نظام تعلیم و تربیت، اساتید دانشگاه، صاحبنظران و کارشناسان در سالن شهید باهنر استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش در اولویت نخست توسعه استان قرار دارد، اظهار کرد: واقعیت این است که اگر قرار باشد از ظرفیتهای موجود استان استفاده کنیم، شاید زمینه فعالیت ما از نظر مادی خیلی گسترده نباشد، اما نیروی انسانی توانمند و متخصصی را در کل خراسان رضوی داریم که فقط همین یک ظرفیت میتواند زیرساخت شکلدهی به یک تحول فراگیر باشد.
وی افزود: توقع و انتظار ما از کارگروه اندیشهورزی آموزش و پرورش خراسان رضوی این است که ظرفیتها را شناسایی کند، آنها را به مردم و مدیران معرفی کند و شرایطی را رقم بزند تا عمل مسئولان، پشتوانه موثق نخبگانی داشته باشد. باید تلاش کنیم که این هدف محقق شود.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: قطعاً در همین فرصت کوتاه میتوان کارهای مهم و بزرگی انجام داد. من به این موضوع باور دارم. ما میتوانیم استان خراسان رضوی را تا پایان سال آینده و حتی امسال از کمبود زیرساختی نجات بدهیم. حالا آقای رئیسجمهور تأکید دارند باید یکساله این پروژه تمام شود، اما در هر حال، بهزودی واقعاً به سرانجام خواهد رسید و از آن لحظه، تازه کار اصلی شروع میشود.
وی ادامه داد: من تأکید دارم که آقایان و خانمها در حوزه آموزش و پرورش، مدرسهسازی را نقطه پایان مسیر پیشرفت و تحول ندانند. این تازه نقطه آغاز است و تازه با تکمیل پروژههای آموزشی نیمهتمام، روند تطبیق فرایندهای آموزشی، اصلاح شیوههای قدیمی و غلط و نیز تدریس نوین و هدفمند باید آغاز شوند.
مظفری تصریح کرد: اصلاً همین که بنشینیم کنار همدیگر، فکر بکنیم و ایدهها را جمعآوری بکنیم، خودش مقدمه تحول خواهد بود. من به این موضوع باور دارم. در همین چند ماه اخیر، در همین جلسات ایدههایی مطرح شده که واقعاً برای من جالب بوده است. آنها را یادداشت کردهام تا در جلسات آینده، ایدههای اجرایی را از آنها استخراج کنیم. آقای رئیسجمهور دیروز به من گفتند اتفاقات خوبی در خراسان رضوی انجام شده که باید در کل کشور تکثیر شود. این یک حقیقت است.
وی تأکید کرد: اگر امروز ما در نقطهای هستیم که ۷۰۵ مدرسه بهزودی احداث خواهند شد، این یعنی بیش از ۷۰۵ هیئتامنای دلسوز که فرایند تعلیم و تعلم در آن مدرسه را به سمت راهکارهای نوین آموزشی هدایت میکنند.
استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت کنشگری مؤثر و دلسوزانه نخبگان حوزه آموزش گفت: زیاد پیش میآید که ما میبینیم کسی مثلاً ۴۰ سال معلم بوده و انبوهی از ایدههای جدید و مؤثر را در دل دارد، اما پا پیش نمیگذارد و منتظر میماند تا مسئولی به سراغش برود و نظرخواهی کند. این درست نیست! نباید وضع اینطور باشد. همین الان همین پویش «بامن» که زمینه تحول بزرگی را برای مشارکت مردم در پروژههای آموزشی ایجاد کرده، ایده فردی یک استاد باتجربه بوده است. حالا این را تعمیم بدهید به کل و ببینید ما میتوانیم چند ایده پیشرو و گرهگشا داشته باشیم، اما الان از آن محروم هستیم.